Du må registrere deg for en ExpressVPN-konto for å bruke appene og konfigurasjonene våre.

Denne veiledningen viser deg hvordan du setter opp et VPN på Synology ved hjelp av OpenVPN. Før du setter opp ExpressVPN for Synology må du sette opp Synology og slå av IPv6.

Det kan hende at ikke alle ExpressVPN-lokasjoner er tilgjengelige for manuelt konfigurerte tilkoblinger.

Viktig: Den manuelle konfigurasjonen for OpenVPN gir ikke de samme sikkerhets- og personvernfordelene som ExpressVPN appen. Hvis ruteren din ikke støtter AES-NI (f.eks. Asus RT-AC86U), kan du oppleve sporadiske hastighetsproblemer mens du bruker den manuelle OpenVPN-konfigurasjonen. Hvis du befinner deg i et land med et høyt nivå av internettsensur, anbefaler vi å bruke ExpressVPN-appen for en mer stabil VPN-tilkobling.
Viktig: Mens du bruker OpenVPN 2.6 kan du støte på en advarsel som sier «–keysize is DEPRATED». Dette skyldes at ExpressVPN har alternativet nøkkelstørrelse i OVPN-filen. Denne meldingen vil ikke påvirke VPN-funksjonaliteten, da OpenVPN 2.6 ganske enkelt vil ignorere linjen uten videre følger. Hvis du vil fjerne denne meldingen, åpner du OVPN-filen med et tekstredigeringsprogram og enten:

1. sletter linjen som inneholder nøkkelstørrelse
    eller
  2. legge til # foran nøkkelstørrelsen (#keysize 256).

Eventuelt kan du ignorere advarselen uten noen negative effekter.

Hopp til …

1. Finn brukernavnet og passordet for ExpressVPN-kontoen din
2. Slå av IPv6 på Synology
3. Opprett en VPN-profil
4. Koble til en VPN-serverlokasjon
Koble fra en VPN-serverlokasjon

1. Finn brukernavnet og passordet for ExpressVPN-kontoen din

Gå til ExpressVPNs oppsettsside. Skriv inn brukernavnet og passordet ditt for ExpressVPN hvis du blir bedt om det, og klikk Logg inn.

Skriv inn brukernavn og passord, og klikk «Logg inn».

Skriv inn verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.

OpenVPN vil allerede være valgt for deg på høyre side. Her finner du brukernavnet og passordet ditt, samt en liste over konfigurasjonsfiler for OpenVPN.

OpenVPN vil allerede være valgt for deg. Her finner du brukernavnet og passordet ditt, samt en liste over konfigurasjonsfiler for OpenVPN.

Klikk lokasjonen(e) du ønsker for å laste ned OVPN-filen(e).

Hold dette nettleservinduet oppe. Du vil trenge denne informasjonen for oppsettet senere.