Denne vejledning viser dig, hvordan du opsætter ExpressVPN-appen på iOS 17, 16, 15, 14, 13 og 12.

Bemærk: Da Apple ikke længere supporterer ældre iOS-versioner med sikkerhedsopdateringer, vil ExpressVPN have begrænset appunderstøttelsen til iOS 12, iOS 13 og iOS 14 siden 7. august 2023.ExpressVPN-appen fortsætter med at fungere normalt på din iOS 12, iOS 13 eller iOS 14. Den vil dog ikke modtage nye funktioner, fejlrettelser eller sikkerhedsopdateringer.For at sikre, at du modtager de seneste sikkerheds- og funktionsopdateringer i ExpressVPN-appen, skal du opgradere til iOS 15 eller nyere. Du kan finde flere oplysninger her.

Ikke kunde endnu? Læs mere om VPN til iOS.

Gå til sektion

Download VPN-appen
Sæt VPN-appen op
Opret forbindelse til en VPN-serverplacering
Afbryd forbindelsen til VPN-serverplaceringen
Opret forbindelse til en anden VPN-serverplacering
Skift til en anden VPN-protokol
Blokér reklamer, trackere og ondsindede websteder
Sådan genoprettes forbindelse til serveren hvis appen mister forbindelsen
Sådan geninstalleres din VPN-konfiguration
Skift sprog i ExpressVPN iOS-appen
Sådan fjernes VPN-appen fra din enhed

Download VPN-appen

Gå til App Store og søg efter ExpressVPN.

Search for ExpressVPN in the app store.

Klik på HENT.

Tap "GET."

ExpressVPN-appen vil så downloades på din telefon.

Hvis du ikke ser ExpressVPN-appen i din App Store, så prøv at ændre dit App Store-land.

Efter din app er downloadet, så klik på ÅBN for at åbne ExpressVPN-appen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sæt VPN-appen op

På appens velkomstskærm klikker du på Log ind.

Tap "Sign In."

• Hvis du IKKE har købt dit ExpressVPN-abonnement fra App Store: Indtast e-mailadressen og adgangskoden, der er tilknyttet din ExpressVPN-konto. Tryk på Log ind.
  • Hvis du har købt dit ExpressVPN-abonnement fra App Store: Tryk på Gendan dit App Store-abonnement. Du modtager muligvis en iOS-prompt om at indtaste din Apple ID-adgangskode.

Choose your signin method to proceed.
Du vil se en besked indeholdende de oplysninger der indsamles af ExpressVPN-appen. Klik på Accepter og Fortsæt for at fortsætte.

Tap "Agree and Continue."

Du vil blive bedt om at sætte din VPN op. Klik på Fortsæt for at fortsætte med installationen.

To set up your VPN, tap "Continue."

Appen vil give dig beskeden: ‘”ExpressVPN” vil gerne tilføje VPN-konfigurationer’. Klik på Tillad.

When prompted to add VPN configurations, tap "Allow."

Brug dit Touch ID. eller indtast din adgangskode for at tilføje VPN-konfigurationerne.

Use your Touch ID or enter your passcode on your phone.

ExpressVPN vil spørge dig, om du gerne vil have besked om vigtige meddelelser og oplysninger. Vælg din præference for at fortsætte.

Select your preference for giving permission to receive notifications.

Hvis du valgte OK, skal du trykke på Tillad for at bekræfte, at du gerne vil modtage underretninger fra ExpressVPN-appen.

If you agreed to receive notifications, select "Allow" to receive notifications.

Din app spørger dig, om du vil dele anonym analyse for at hjælpe med at gøre ExpressVPN hurtigere og mere pålideligt. Vælg din præference for at fortsætte.

Select your preference for helping improve ExpressVPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Opret forbindelse til en VPN-serverplacering

For at oprette forbindelse til en VPN-serverplacering, klik på TIL-knappen. Som standard vil ExpressVPN foreslå den placering, der vil give dig den mest optimale oplevelse, også kaldet Smartplacering.

To connect, tap the On Button.

Når du ser Forbundet beskeden på appskærmen så kan du bruge internettet frit og sikkert!

You are connected to ExpressVPN.

Bemærk: Med ét ExpressVPN-abonnement kan du forbinde op til otte enheder til VPN’en samtidig, uanset platform. Hvis du forsøger at oprette forbindelse til mere end otte enheder på én gang, vil du se denne skærm:

If you try to connect more than eight devices simultaneously, you will see a screen that says, "Connection limit reached."

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Afbryd forbindelsen til en VPN-serverplacering

For at afbryde forbindelsen til en VPN-serverplacering, klik på TIL-knappen, imens VPN’en er slået til.

Tap the On Button to disconnect.

Du vil vide at forbindelsen er afbrudt når du ser beskeden “Ikke forbundet”.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Opret forbindelse til en anden VPN-serverplacering

For at oprette forbindelse til en anden serverplacering, klik på placeringsvælgeren.

Bemærk: Den første gang du prøver at ændre placering, imens du er forbindet til VPN’en, vil du få en advarsel om, at din internettrafik kan være usikret under genforbindelse. Klik på Fortsæt.

Tap the Location Picker.

Tryk på den nye serverplacering, du gerne vil oprette forbindelse til.

The "Recommended" tab shows you ExpressVPN’s top picks for you.

ExpressVPN vil automatisk oprette forbindele til den valgte nye serverplacering.

For at tilføje en placering til din liste med favoritter, swipe til højre. Du kan finde dine favoritter i Favoritter fanen.

To add a location to your favorites, swipe right on it.

Swipe højre på den for at fjerne en placering fra din liste over favoritter.

To remove a location from your favorites, swipe right on it again.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Skift til en anden VPN-protokol

Vigtigt: Afbryd forbindelsen til VPN’en inden du skifter til en anden protokol.

VPN-protokoller er de metoder, som din enhed bruger til at oprette forbindelse til en VPN-server. For den bedste oplevelse, anbefaler ExpressVPN at bruge protokolindstillingen Automatisk. Dette er valgt som standard og vælger automatisk den protokol, der passer bedst til dit netværk.

I nogle tilfælde kan et skift til en anden protokol hjælpe dig med at opnå hurtigere forbindelseshastigheder.

Sådan skifter du til en anden protokol:

Tryk på Valgmuligheder.

Tap "Options."

Tryk på Indstillinger > VPN-protokol.

Tap "VPN Protocol."

Din nuværende protokol er angivet med et flueben. For at skifte til en anden protokol skal du trykke på den pågældende protokol.

Tap the protocol of your choice.

Vigtigt: For at bruge Lightway skal du bruge version 11 (eller derover) af ExpressVPN iOS-appen. Dette kræver iOS 12 eller nyere.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Blokér reklamer, trackere og ondsindede websteder

Tilpas din onlineoplevelse og få kontrol over, hvad virksomheder ved om dig. Du kan blokere reklamer, trackere, ondsindede websteder og sider med voksenindhold i ExpressVPN-appen med et par enkle klik.

Mange af de apps og websteder, du besøger, registrerer og deler din aktivitet med tredjepartsvirksomheder, herunder trackere, svindlere og malware-websteder. Disse oplysninger bruges til at vise dig mere målrettede annoncer og indhold, normalt uden din viden eller tilladelse.

Disse avancerede beskyttelsesfunktioner forhindrer alle apps og websteder, du besøger på din enhed, i at kommunikere med tredjepartsvirksomheder på vores open source-blokeringslister.

Som standard er de avancerede beskyttelsesfunktioner deaktiveret. Sådan aktiverer du dem:

1. Opret forbindelse til VPN og brug protokollen Automatisk eller Lightway.
  2. Tryk på Valgmuligheder > Indstillinger > Avanceret beskyttelse.
  3. Slå indstillingerne til.

Avancerede beskyttelsesindstillinger på ExpressVPN-appen til iOS.

Læs mere om ExpressVPNs avancerede beskyttelsfunktioner.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sådan genoprettes forbindelse til serveren hvis appen mister forbindelsen

Hvis din enheds skærm har været slukket i et stykke tid kan ExpressVPN-appen miste forbindelsen.

For at oprette forbindelse igen skal du åbne appen og oprette forbindelse til din foretrukne VPN-serverplacering.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sådan geninstalleres din VPN-konfiguration

Hvis appen giver dig en uventet fejl, så kan du blive nødt til at geninstallere din ExpressVPN-konfiguration.

For at geninstallere din forbindelseskonfiguration, klik på Indstillingsmenuen (≡) i ExpressVPN.

Tap the Options menu.

I Indstillingsmenuen, klik på Indstillinger og så på Geninstaller VPN-konfiguration.

Tap "Reinstall VPN Configuration."

En besked vil poppe op. Klik på Tillad.

To reinstall VPN configuration, tap "Allow."

Appen vil give dig beskeden: ‘”ExpressVPN” vil gerne tilføje VPN-konfigurationer’. Klik på Tillad for at fortsætte.

When prompted to add VPN configurations, tap "Allow."

Brug dit Touch ID eller indtast din adgangskode for at tilføje VPN-konfigurationerne.

Use your Touch ID or enter your passcode on your phone.

Din VPN-konfiguration vil nu blive geninstalleres.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Skift sprog i ExpressVPN iOS-appen

Klik på Indstillingsmenuen (≡), og så på Indstillinger.

Klik på Sprog.

Tap "Language."

Vælg det sprog, du vil bruge.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Få adgang til supportartikler i appen

Du kan nu få adgang til supportartikler i ExpressVPN-appen.

Tryk på menuen Indstillinger (≡), og vælg derefter Hjælp & support.

Tap "Help & Support."

Tryk på en kategori for at vælge en supportartikel i appen.

Tap a category to select an in-app support article.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Afinstaller appen

For at fjerne ExpressVPN fra din iPhone, iPad eller iPod skal du trykke og holde på ExpressVPN-ikonet, indtil appikonerne vibrerer. Tryk på Slet app.

Tap "Delete App."

Tryk på Slet for at fjerne appen.

Tap "Delete" to remove the app.

Appen er nu slettet fra din enhed.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Installer VPN manuelt uden en app

Hvis du gerne vil installere ExpressVPN på din enhed uden at bruge appen, skal du følge den manuelle opsætningsinstruktion.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen